Fa joe tang? - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Esther en Sanne - WaarBenJij.nu Fa joe tang? - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Esther en Sanne - WaarBenJij.nu

Fa joe tang?

Blijf op de hoogte en volg Esther en Sanne

19 Januari 2008 | Suriname, Paramaribo

Fa joe tang? (Hoe gaat het?)

Hier gaat alles goed! Gister zijn we naar de stichting geweest waarvoor wij dat ICT project doen. Mevrouw Karin is daar de baas en die was niet zo blij dat wij niet al dinsdagavond op de stoep stonden. (wij kwamen zelf pas om 8 uur thuis na 9 uur lang in een vliegtuig gezeten te hebben, maar ach..)
's Avonds moesten we gelijk mee naar een training voor de leerkrachten die meedoen aan het project. Precies van 18.00 tot 20.00, wanneer we eigenlijk naar de Salsales van Tim en Joyce wilde gaan. Dit ging niet meer door, maar dinsdag gaan we zeker even naar Tim zijn klompendans kijken ;-)

Nadat we door Mevrouw Karin naar huis zijn gebracht hebben we ons gedoucht en omgekleed om naar de Karaoke te gaan.
De karaoke was bij Broki en het was erg gezellig! Iedereen zat uit volle borst mee te zingen, wij natuurlijk ook. Vooral Tim wilde die microfoon niet meer los laten...
En ik heb mijn eerst Borgoe op, lekker!!

Na de karaoke zijn we met zijn vijfen door onze taxichauffeur Brian naar Sza Sza Zu gebracht. Dit is een discotheek met alleen maar reaggeton en r&b en ook wel top 40. Erg leuk moet ik zeggen! ik denk dat we daar wel vaker gaan komen ;-)
Sam jij zou ook helemaal los gaan, ik miste je wel hoor!!

Nou om kwart voor vier hadden we het wel gehad en gingen we weg. Vlakbij de uitgang kwamen we Boris (van Idols)nog even tegen. Joyce en Joset gingen helemaal uit hun pan, haha...
Toen we weer in de taxi bij Brian zaten hebben we nog ff lekker lopen mee blerren met Marco Borsato ;-)
En daarna lekker ons bedje in. Na vijf uurtjes slapen waren we al weer wakker en nu gaan we zo even naar een grote shoppingmall. Morgen gaan Es en ik lekker op de fiets (sportief he?!) naar Fort Zeelandia, de markt, het onafhankelijkheidsplein etc.

Bedankt voor alle berichtjes, mails en sms-jes!!

Kus
Sanne en Esther

HEEL VEEL Kusjes voor Erik en Wahing!!

Sam we missen je hoor, waarom ben je nou niet mee? Wij zijn ook speciale gevallen hoor?!

Mamma Wilma, gezellig om te bellen he?!!

Thomas, wel gelijk een foto sturen he van je nieuwe brilletje!!

• 19 Januari 2008 - 15:41

Sam:

Jaaaaa maak me maar weer lekker!
    Maar wel lief dat ik even in jullie verhaaltje voor kom ;)
    Dan denken jullie gelukkig nog wel aan me :P
    Jullie weten ik had graag mee gegaan maarja was allemaal vrij moeilijk te realiseren he!
    In gedachten ben ik wel bij jullie :D

Have Fun!
    Dikke Kus Sam!

• 19 Januari 2008 - 16:49

Chunky:

Hey Sanne, Je bent nu al bijna een week weg en ik mis je ontzettend! Samen met Ukkie beleef ik lang niet zoveel lol meer, maar ik ben blij dat het zo goed gaat in Suriname. Ik vind die blaffende honden alleen zo eng, maar die gekko's lijken mij een lekker maaltje. Kan je die niet voor mij en Uk meenemen naar Nederland? Wilma en Thomas zorgen gelukkig wel goed voor ons en we krijgen zo af en toe wat lekkers om ons verdriet te compenseren. Als je nog een waakkat nodig hebt dan hoor ik het graag want dan kom ik snel naar je toe!Hier is het veel te koud!

Dikke Miauw

Chunky en Ukkie

• 19 Januari 2008 - 18:00

Wahing:

Heeel veel kusjes terug ;)! Als jullie terug zijn gaan we ook karaoke zingen!

veel liefs en kus Wahing

• 20 Januari 2008 - 09:11

Wilma:

Ach, wat lief he van die Ukkie en Chunky.

• 20 Januari 2008 - 14:42

Lieke:

Ontzettend leuk verhaal weer :-) Die gekkos lijken me wat minder plezant. Is het wel een beetje lekker weer?? Op de foto's zie ik vooral veel dikke grijze wolken...
    xxx

• 21 Januari 2008 - 00:14

"tante" Chirley:

Hé meides, even weer een nachtelijk berichtje. Lekker: al die beesten in je potten en pannen!! Zijn jullie nog andere vreemde beesten in de kamer tegengekomen buiten die hele leuke kleine rooie miertjes?
    En hoe zit het met ongedierte buiten? Wat is Broki voor tent? Moeten we hier toch ook een keer doen: karaoke: leuk!!! Ik hoop, dat jullie leuke dingen kunnen doen in de buurt. Hebben jullie nog iets nodig vanuit Nederland: laat even weten. Lekker hé, dat surinaamse eten! Ben benieuwd naar jullie salsales dinsdag: foto's maken!!!! Wie zijn Tim en Joyce?
    Chantal van tante Joan heeft ook haar rijbewijs en ze heeft ook een klein autootje gehad van haar moeder en Cees.
    We gaan niet naar Sally dit weekend, want ze moet werken van half 7 's morgens tot 8 uur 's avonds en dan slaapt ze de hele week bij haar schoonouders aan de noordelijke kant van Barcelona (korter reizen): Jammer! Nu gaan we volgend weekend. We hadden graag op de dag van haar verjaardag daar willen zijn, maar helaas! Joyce heeft sinds gisteren ook EEN LAPTOP! mailen dus! Nou dames: er is nog zat te ontdekken daar en voor dinsdag veel succes op de 1e werkdag!
    Groetjes, Chirley

• 21 Januari 2008 - 09:34

Mama Jane:

Kijk, dat hoor ik graag.. Dat er ook een R&B tent is.. Kan ook bijna niet anders in zo'n land, hè? Niet te vaak gaan, hoor, want anders zijn jullie die tent al "zat" voordat wij komen. En daar wil ik minstens 2x heen, hoor! Daar mogen toch ook wel (een stuk) oudere jongeren naar binnen?
    En ik hoop niet, dat het tijdens jullie verblijf zoveel blijft regenen, want dat muggenbultenbeen was nog niet echt bruin, hè? Maar op één of andere manier denk ik dat dat nog wel goed komt...
    Knuffel.

• 21 Januari 2008 - 21:50

Sam:

Hij staat er weer op dames..
    Voor meer hulp klop gerust aan bij ICT'er Sam :P
    Dikke knuffel Sam!

• 22 Januari 2008 - 18:48

Tante Joyce:

Hoi Esther en Sanne,

je weet het al, ik heb dus eindelijk een laptop! alleen, ik kan nu al niet meer in mijn mailbox komen,zal wel wat verkeerd hebben gedaan, zo weinig weet ik nog van een computer! ik kan gelukkig wel elke dag jullie site lezen, hoef ik daar in ieder geval niet meer voor naar je moeder.. woensdag word ik door een kennis een beetje wegwijs gemaakt met de computer! dan kunnen wij\\\" oma Meithy en ik\\\" je een keertje zien en spreken op de webcam. ik kijk uit naar jullie volgend bericht.

groetjes, Joyce