Even voor de duidelijkheid - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Esther en Sanne - WaarBenJij.nu Even voor de duidelijkheid - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Esther en Sanne - WaarBenJij.nu

Even voor de duidelijkheid

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther en Sanne

12 Februari 2008 | Suriname, Paramaribo

We vinden het echt onwijs leuk hier en genieten van alle dingen die wij zien en meemaken!!
Dankzij de gastvrije Surinamers zien wij een hoop dingen die wij anders misschien niet konden zien.

De tijd gaat snel, omdat we zoveel leuke en interessante dingen te doen hebben!!
Ook deze week gaan we weer veel leuke dingen doen!!

• 12 Februari 2008 - 17:32

Sam:

Dat weten we toch allllllll!! ;)
    Ook nog even hier! HAPPY BIRTHDAY DEAR SANNE!!!! :P
    Kuss Sam!

• 12 Februari 2008 - 19:40

René:

Goed dat je het even meld. De foto's lieten duidelijk zien dat julie het echt niet naar je zin hadden. Geen lachje kon eraf. En er zijn zelfs fotos die laten zien hoe jullie je verdriet wegdrinken.

En dan die foto van de mannen bij Salsa les. Dat ze op de basisschool een schooluniform aanhebben ... maar groene t-shirts !?

En dan moet Sanne daar ook nog eens haar verjaardag vieren.

Ik heb met jullie te doen.

Sanne, een dikke zoen en een fijne verjaardag toegewenst !!!

• 12 Februari 2008 - 22:01

Jane:

Jeetje Sanne. Jij kunt ooit zeggen: "Ik heb mijn 23e verjaardag in Suriname gevierd." Stoer!
    Hartelijk Gefeliciteerd, hoor!
    En natuurlijk een heel fijne dag.

Enne.., wat bedoelen jullie met "even voor de duidelijkheid"? Het lijkt me toch duidelijk genoeg, dat jullie veel plezier hebben.
    Ik word in ieder geval steeds enthousiaster van jullie verhaaltjes en foto's. Ik heb al helemaal zin in 2 weken vakantie daar in Suriname.

• 13 Februari 2008 - 09:31

Mies:

Super meiden!! Goed dat jullie t zo naar je zin hebben!!! San gefeliciteerd met je verjaardag!! Heb je t gevierd met de kinderen?? Nog verwend?? :)
    Nog veel plezier!!!
    x Mies